Templates

Med et klik i http://www.free-css.com/free-css-templates kan man hente mere end 200 frie templates/skabeloner, man kan bygge videre på. Man bør dog sikre sig at den enkelte template er responsive, hvilket betyder at hjemmesiden automatisk indstiller siden til det medie der anvendes, f.eks. PC'er, tablet eller en mobiltelefon.

Siden du ser på lige nu, er hentet fra http://zypopwebtemplates.com/ hvor der også er mange gode skabeloner. Hvis man ønsker at anvende en af disse, skal man nederst på siden linke til ovennævnte webside, med mindre der doneres USD 8,- hvorefter man kan erstatte linkteksten med sin egen, i mit tilfælde med www.web11.dk

Pas på med at hente for komplicerede skabeloner ind, der er længe om at åbne, for Google vil fremover prioritere mobile hjemmesider som hurtigt indlæses højere. Dette sammenholdt med et interessant indhold på siderne giver en højere rangering på søgemaskinen, og derved en væsentlig bedre eksponering. Man bør også sørge for at hjemmesiden er SEO (Search Engine Optimization) optimeret.

Rigtig mange mennesker anvender deres smartphone/I-phone til at gå på nettet med. Det er derfor vigtigt at hjemmesiden kan ses korrekt - dette skal man have for øje inden der vælges en passende skabelon/template.

WEB 11 er selvfølgelig behjælpelig med at finde en skabelon der passer til dit hjemmeside projekt.

Read more Comments

© 2018 www.web11.dk